Site Loader

Ask A Curator 2021

L’Institut Botànic torna a participar en la jornada Ask A Curator. Durant dimecres 15 de setembre la Dra. Neus Ibáñez estarà a Twitter i Instagram responent les vostres preguntes relacionades amb la conservació de l’herbari i el Gabinet Salvador.

Ask a Curator és una iniciativa que va començar l’any 2010 i que busca fer ús de les xarxes socials per apropar els museus a la societat mitjançant el diàleg públic-conservador. A més, és una oportunitat per posar en contacte els conservadors de diferents museus arreu del món.

Com hi puc participar?

    • Twitter: podeu enviar-nos les vostres preguntes mencionant-nos (@IBB_botanic) i fent servir el hashtag #AskACurator
    • Instagram: el dia 15 s’habilitarà als stories del nostre perfil (@IBB_botanic) una caixa on podreu deixar les vostres preguntes

Què puc preguntar? A qui?

Podeu enviar les vostres preguntes als experts i conservadors de qualsevol dels museus de tot el món que participen en aquesta jornada, així com seguir també les preguntes d’altres persones i les respostes dels professionals i conservadors de cada centre. Podeu preguntar tots els dubtes que tingueu o aquelles coses que us despertin curiositat com per exemple: Quantes peces hi ha a la vostra col·lecció? Quina és la peça més valuosa? Diríeu que hi ha alguna peça maleïda? Què és el que més t’agrada de ser conservador?…

A Twitter, les preguntes es poden adreçar a un centre participant en concret sempre que la piulada s’escrigui el nom d’usuari i l’etiqueta #AskACurator. En cas que no es mencioni cap centre concret la pregunta podrà ser resposta per qualsevol dels conservadors que hi participen.

Us convidem a que el dia 15 estigueu atents a les xarxes socials i a l’etiqueta #AskACurator per tal de ser partícips d’aquest interessant debat mundial. Ja sigui participant fent preguntes a la nostra conservadora o a d’altres museus i institucions del món o llegint les respostes que donaran.

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments