Site Loader

Cruel de Tucumán

Data: diumenge 18 de juliol de 2021

Sessions: 11:00, 11:45 i 12:30 hores

Lloc: Institut Botànic de Barcelona

Idioma: castellà

Cal inscriure’s prèviament


El Jazmín de Tucumán i la Planta Cruel són la mateixa espècie (Araujia sericifera, miraguà fals). La dualitat del seu relat, a l’estil Jekyll i Mr. Hyde, inspira Cruel de Tucumán, una instal·lació performativa en torn a aquestes dues identitats radicalment oposades depositades en una mateixa espècie. Dos relats enfrontats que reflecteixen els estralls de la nostra globalització en els ecosistemes, així com el marcat binarisme i antropocentrisme que caracteritza el pensament occidental.

La Paula Bruna, llicenciada en Ciències Ambientals i amb un doctorat en Belles Arts, serà l’encarregada de presentar aquest esdeveniment diumenge 18 que tindrà lloc a l’Institut Botànic de Barcelona. L’obra s’emmarca dins del projecte The Travelling Plant, que contempla una sèrie d’obres artístiques i esdeveniments que presenten el punt de vista de les plantes amb l’objectiu d’evitar l’antropomorfisme i antropocentrisme.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

 

Organitzen:

 

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments