Site Loader

Col·loqui: Les plantes ens connecten

Etnobotànica, llengua, cuina i societat en els aliments de la cultura xinesa a Sant Coloma de Gramenet

Dia i hora: 13 de novembre a partir de les 17 hores

Col·loqui en línia a través de la plataforma Zoom

Inscripció prèvia en aquest formulari


L’Observatori de l’Alimentació (ODELA), en el marc del projecte “De la coexistència a la convivència a Santa Coloma de Gramenet i el Campus de l’Alimentació de Torribera: accions per a la sostenibilitat alimentària” organitza el col·loqui “Les plantes ens connecten. Etnobotànica, llengua, cuina i societat en els aliments de la cultura xinesa a Santa Coloma de Gramenet.

El col·loqui comptarà amb la xerrada Introducció a l’etnobotànica (17:15 hores) a càrrec de la investigadora de l’IBB la Dra. Airy Gras i amb la col·laboració dels Drs. Teresa Garnatje (directora de l’IBB) i Joan Vallès (membre de la unitat associada UB-CSIC).

El Dr. Joan Vallès també oferirà la xerrada El barri del Fondo, divers en cultures i en plantes. Una primera prospecció etnobotànica de les plantes alimentàries de la cultura xinesa (17:30 hores) que comptarà amb la col·laboració del Dr. Ugo D’Ambrosio, la Dra. Airy Gras i la Cristina Pozo.

El programa complet del col·loqui es pot consultar en aquest enllaç.

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments

    «desembre 2020»
    DlDtDcDjDvDsDg
     
    1
     
    2
     
    3
     
    4
     
    5
     
    6
     
    7
     
    8
     
    9
     
    10
     
    11
     
    12
     
    13
     
    14
     
    15
     
    16
     
    17
     
    18
     
    19
     
    20
     
    21
     
    22
     
    23
     
    24
     
    25
     
    26
     
    27
     
    28
     
    29
     
    30
     
    31