Site Loader

Oferta de contracte en pràctiques per a tècnic en comunicació a l’IBB

L’oferta s’emmarca dins de la promoció de l’ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en el marc del Garantía Juvenil 2019 CSIC (Ref.37616), la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Titulació requerida: Grau en Biologia, Grau en Ciències Ambientals, Grau en Periodisme, Grau en Publicitat i Relacions Públiques, Llicenciat en Biologia, Llicenciat en Ciències Ambientals, Llicenciat en Comunicació Audiovisual, Llicenciat en Periodisme o Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques.

Tasques: suport a la comunicació externa i interna de centre, incloent tasques de relacions públiques i de foment de la cultura científica, amb la finalitat de reforçar la seva visibilitat.

Pla de formació: la persona adquirirà coneixements en:

 • Comunicació digital i gestió de les xarxes socials ja implementades al centre (Facebook, Instagram i Twitter), incloent la creació de continguts científics i divulgatius per a la pròpia web de centre.
 • Elaboració de comunicats de premsa sobre la investigació i el patrimoni de centre.
 • Gestió d’esdeveniments anuals relacionats amb la divulgació científica que es duen a terme al centre, com la Setmana de la Ciència, actuacions de ciència ciutadana com Bioblitz (coordinació de les activitats i difusió d’aquestes) o activitats de divulgació a nivell d’instituts d’educació secundària com el programa Escolab.
 • Ús d’eines multimèdia, que inclouen l’edició de vídeo i imatge.
 • Elaboració d’un pla de comunicació i impuls de la transferència de coneixement per al servei de certificacions (CertIBB) amb la finalitat de publicitar aquest servei, potenciant l’ús dels nous equipaments de què disposa el centre per a aquests serveis.
 • Optimització de les relacions entre un centre de recerca botànica i empreses, identificant els experts del centre de recerca més adequats per atendre les necessitats de el sector empresarial.
 • Creació i gestió d’una intranet per establir i millorar la comunicació interna de centre incloent el disseny de formularis específics per al personal.
 • Elaboració de sol·licituds de projectes d’investigació en col·laboració amb els diferents grups de recerca de l’Institut.
 • La pròpia investigació de centre (biodiversitat vegetal, evolució de l’genoma, etnobotànica, col·leccions, flora i vegetació).

Requisits generals de la convocatòria i inscripció

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de novembre

Filtrar entrades

Butlletí de notícies

Esdeveniments

  «agost 2020»
  DlDtDcDjDvDsDg
       
  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12
   
  13
   
  14
   
  15
   
  16
   
  17
   
  18
   
  19
   
  20
   
  21
   
  22
   
  23
   
  24
   
  25
   
  26
   
  27
   
  28
   
  29
   
  30